Niclas Gustavsson som driver Morris Interiör sitter tillsammans med hunden Morris i Göteborgs skärgård

Om Morris Interiör

Morris Interiör drivs av mig, Niclas Gustavsson, och jag har drygt 25 års erfarenhet av försäljning och kundnöjdhet. Vid min sida har jag min krullige medarbetare Morris som är en Lagotto Romagnolo.

Jag har en bakgrund från den finska tillverkaren av plisségardiner Soumen Visor Oy men nu, sedan 2018, driver jag Morris Interiör.

För mig har det varit en stor tillfredsställelse att själv kunna vara ansvarig för hela processen. Allt från ett första samtal till att känna att du som kund är nöjd. Att kunna hjälpa dig med att välja rätt sorts gardin till dina fönster, inglasad balkong eller uterum. För att sedan packa verktygslådan och montera dina nya solskydd, insynsskydd eller mörkläggningsgardiner. Sedan slutligen ge instruktioner om hur du bäst underhåller dem.

Det gläder mig att ta hand om hela din kundresa hos oss på Morris Interiör.

The modern El Hierro Special edition diver's observe replica tributes to the volcanic good ole' with hublotreplica.is its black and grey shade combination, even though the red presented around the bezel's minute level, face and also key just a few seconds hands echoe the particular molten lava.